sâmbătă, 10 iulie 2010

Prietenia

Ce inseamna pentru mine, pentru tine acest cuvant? Bine are zece litere, se disparte in patru silabe, este substantiv....si asa mai departe...dar ce inseamna pentru fiecare?
Pentru mine acest cuvant e ca o perla una scumpa si valoroasa dar cateodata se poate sa nu aiba acea valoare la care tot sperai....
Dar ca in orice prietenia mai exista suisuri si coborasuri.....ca de exemplu: invidia sau mai bine zis gelozia. Iar cand apar astfel de sentimente apar si reactii.
Dar cand e vorba de o prietenie lunga? Ei bine aici totul depinde de persoane daca vor sa se mai impace sau nu.....asa ca ganditi-va bine inainte de a spune o vorba, de a face un gest pentru ca.......o sa regretati mai tarziu.



Am gasit pe un site un fel de "definitie" despre prietenie care, mie personal mi-a placut mult si chiar credeam ca se potriveste bine aici.

Prietenia
NU ESTE CEVA PALPABIL DA' O SIMTIM CU TOTII ZI DE ZI , FACE PARTE DIN VIATA NOASTRA SI TOTUSI CATEODATA O NEGLIJAM. CE INSEAMNA OARE PENTRU TINE CITITORULE , PRIETENIA? CU SGURANTA CA AVEM CU TOTII PRIETENI PT CARE NE-AM DA SI VIATA. CE AI FI DISPUS SA FACI PENTRU UN PRIETEN AFLAT LA NECAZ? DAR PENTRU UN AMIC? PRIETENIA = SPERANTA , BUCURIE , IMPLINIRE....? SAU PRIETENIA = DEZAMAGIRE , INCERTITUDINE...?



Prietenul vechi este ca vinul care, pe cat se invecheste,
pe-atat mai cu gust se bea.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu